ŽOZ DOR


DOR 2023.

Nakon četiri godine stanke, Židovska općina Zagreb i JDC imaju zadovoljstvo pozvati Vas ponovo na konvenciju članova židovskih općina (Srbija, BiH, Slovenija, Sjeverna Makedonija, Crna Gora, Hrvatska) koja će se održati od 12. – 15. listopada 2023. (četvrtak – nedjelja) u kompleksu pokraj Zagreba.

Aranžman uključuje tri noćenja s punim pansionom (doručak, ručak, večera), sudjelovanje u svim programima i sve dodatne aktivnosti. Za smještaj možete sve saznati u Uredu ŽOZ.

DOR će ponuditi obrazovne, kulturne, sportske i zabavne aktivnosti uz sudjelovanje renomiranih predavača, voditelja programa i umjetnika. Za školarce organiziramo Nedjeljnu školu i Mini omladinski klub kako bi roditelji mogli bezbrižno sudjelovati u programu.

Trošak konvencije subvencioniraju Židovska općina Zagreb i American Jewish Joint Distribution Committee. Sudionici samostalno snose do polovine stvarnog troška smještaja (ovisno o vrsti smještaja). Subvencioniranu cijenu smještaja mogu ostvariti isključivo članovi židovskih općina s područja bivše Jugoslavije i članovi njihove uže obitelji (supružnici, partneri i djeca članova). Boravišna pristojba nije uključena u cijenu i plaća se na recepciji prije odlaska iz hotela.

Smještaj se može rezervirati na sljedeći način:

1. Zatražite rezervacijski list putem adrese elektronske pošte zozdor23@gmail.com

Rezervacijski list je obrazac koji je kreirala Židovska općina Zagreb u svrhu provjere ispunjavanja kriterija za subvenciju cijene smještaja

2. Ispunite rezervacijski list i pošaljite na adresu zozdor23@gmail.com

3. Kad od nas primite potvrdu prihvatljivosti rezervacije prijavit ćete se na internetsku poveznicu hotela kako bi izvršili konačnu rezervaciju.

Potvrda koju od nas primite nije rezervacija smještaja već isključivo dokument kojim Vam dajemo poveznicu hotela na kojoj je cijena smještaja umanjena do 50%.

4. Prijavite se na internetsku poveznicu koju ste od nas dobili. Na toj ćete poveznici ispuniti odgovarajuće podatke te odabrati način plaćanja.

Cijena koju obračuna sustav na poveznici konačna je cijena koju plaćate.

Platiti možete kreditnom karticom (odjednom) ili bankovnom doznakom (odjednom ili u ratama). Odaberete li bankovnu doznaku na adresu svoje elektronske pošte koju unesete primit ćete predračun. Od ukupnog iznosa iskazanog na tom predračunu dužni ste u roku 7 (sedam) dana od dana primitka uplatiti akontaciju u iznosu od EUR 30,00 za svaku osobu koju ste prijavili (primjerice, akontacija za dvoje odraslih s djetetom u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim trećim krevetom iznosi EUR 90,00). Po uplati akontacije Vaša je rezervacija zaključena. Ostatak iznosa plaćate dinamikom koju sami izaberete (možete platiti u onoliko rata koliko sami odaberete). Ukupni iznos za smještaj dužni ste podmiriti najkasnije do 11. rujna 2023. godine.

Molimo pridržavajte se zadanih rokova. Ključno je za Vašu rezervaciju poštivanje dvaju rokova (rok od sedam dana od primitka predračuna za uplatu akontacije i rok za uplatu cjelokupnog iznosa do 11. rujna 2023.)

Iznos se smatra uplaćenim s danom knjiženja, a ne s danom uplate. U slučaju kašnjenja uplata, rezervacija se otkazuje bez prava na povrat uplaćenih iznosa. Iznos po predračunu moguće je plaćati internet bankarstvom i bankovnim transferom. Gotovinsko plaćanje moguće je općom uplatnicom na službenim mjestima koje primaju takve uplate (banka, pošta...). Rezervacijski sustav ukinut će automatski (bez prava na povrat eventualno uplaćenih sredstava) svaku prijavu putem internetske poveznice ukoliko istoj nije prethodila verifikacija rezervacijskog lista s naše strane.

Starijim članovima ŽOZ-a i onima koji se ne koriste internetom Ured ŽOZ pružit će svu pomoć pri prijavi.

Early Bird!

Za rezervacije i uplate primljene zaključno s 1. lipnja 2023. ostvarujete maksimalnu subvenciju sukladno priloženom cjeniku. Od 2. lipnja 2023. cijena aranžmana povećava se za 15%, a od 2. kolovoza 2023. za 30% u odnosu na cjenik koji se nalazi u nastavku:

Early Bird

Za rezervacije i uplate primljene zaključno s 1. lipnja 2023. ostvarujete maksimalnu subvenciju sukladno priloženom cjeniku. Od 2. lipnja 2023. cijena aranžmana povećava se za 15%, a od 2. kolovoza 2023. za 30% u odnosu na cjenik.

Prijave primamo od 17. travnja 2023. Cijene možete saznati putem e-maila DOR Team: zozdor23@gmail.com

 Za ovaj aranžman ne možete ostvariti povrat novca u slučaju odustajanja, otkaza ili ne dolaska!

S obzirom na ukupan trošak konvencije i značajnu participaciju organizatora u cijeni smještaja, nakon izvršene rezervacije povrat novca nije moguć. U slučaju otkazivanja konvencije s naše strane, uplaćeni iznos vraćamo u cijelosti. Pristup objektu i programima nije moguć bez prethodne prijave, uplate te bez iskaznice koju će sudionici preuzeti u hotelu po dolasku.

Požurite s prijavama jer broj mjesta je ograničen!

Za dodatne informacije i preuzimanje rezervacijskog lista molimo kontaktirajte DOR Team: zozdor23@gmail.com

Svojom prijavom na web stranici zaključujete ugovor o putovanju te dajete suglasnost na uvjete te na korištenje osobnih podataka.